logo
supportdesk

WEBBHOTELL

Webbhotell är det enklaste sättet att komma igång med en hemsida. Vi står för administrationen av servern och du sköter din hemsida.
I kontrollpanelen cPanel installerar du program så som tex WordPress med endast ett få antal klick.

I alla våra webbhotellsabonnemang ingår GRATIS SSL Certifikat från LetsEncrypt!

WEBBHOTELL

Välj den storlek på webbhotellspaket som ni önskar.
Välj mellan abonnemang med förinstallerat WordPress eller ett abonnemang med lite mer frihet om du tex har en webbyrå som skapar din hemsida åt dig. Självklart är det enkelt att även i efterhand installera WordPress på de andra webbhotells abonnemangsformerna.

WORDPRESS

WordPress installerat och klart med ditt eget domännamn.
1 GB utrymme och ett epostkonto. Du får även ett gratis SSL certifikat installerat för ditt domännamn.

WordPress är det populäraste sättet att skapa och underhålla hemsidor på idag. Till WordPress finns det hundratals tillägg som utökar funktionen för din hemsida och man kan skapa både enkla och väldigt avancerade hemsidor med programmet. 

49 kr/mån

START

1 GB utrymme för din hemsida, 5 stycken epostkonton.
Obegränsad trafik och över 300 olika ”one-click” programvaror att installera.
Du får även gratis DNS hantering av din domän och du får full kontroll på din hemsida via ett cPanel konto. Till ditt domännamn ingår ett gratis SSL certifikat som automatiskt installeras på ditt konto. På detta abonnemang kan du endast sätta upp ett domännamn.

59 kr/mån

STANDARD

5 GB utrymme för din hemsida, 10 stycken epostkonton.
Obegränsad trafik och över 300 olika ”one-click” programvaror att installera.
Du får även gratis DNS hantering av din domän och du får full kontroll på din hemsida via ett cPanel konto. Till ditt domännamn ingår ett gratis SSL certifikat som automatiskt installeras på ditt konto. På detta abonnemang kan du sätta upp 5 olika domäner.

149 kr/mån

PRO

10 GB utrymme för din hemsida, 25 stycken epostkonton.
Obegränsad trafik och över 300 ”one-click” programvaror att installera.
Du får även gratis DNS hantering av din domän och du får full kontroll på din hemsida via ett cPanel konto. Till ditt domännamn ingår ett gratis SSL certifikat som automatiskt installeras på ditt konto. I detta abonnemang kan du sätta upp 10 olika domäner.

199 kr/mån